bestuursmededelingen-header

BestuursmededelingSoms lopen wij als bestuur tegen kleine puntjes aan waarvoor wij graag jullie aandacht willen vragen of die we simpelweg met jullie willen delen.
Om steeds iedereen te mailen met dit soort informatie, formulieren of vragen leek ons een prima mogelijkheid, alleen we voelden meer om dit soort punten op de website
te plaatsen. Daardoor kunt u altijd nog eens terug kijken wat binnen onze vereniging speelt.

Uw gegevens...in ons maar ook in uw belang!

Ontvangt u geen factuur en/of de mail? Dan beschikken wij dus niet over uw juiste mailadres. Let op: het kan ook voorkomen dat onze mail als SPAM binnenkomt of als reclame. Kijk daar dus ook regelmatig.


Helaas moeten wij constateren dat de nodige gegevens waarover wij beschikken niet altijd meer up to date zijn.
M.a.w. u bent verhuist, maar wij beschikken nog over de gegevens van uw vorige woonadres of u heeft uw mailadres gewijzigd maar deze wijziging heeft ons niet bereikt. In deze gevallen kunnen wij u niet bereiken. Uiteraard kan het ook om uw telefoonnummer gaan, vast of mobiel. Dit laatste is met name lastig als we u snel moeten kunnen bereiken in het geval er iets met uw boot niet in orde is of als het om uw dierbare(n) gaat, zoals we helaas dit najaar hebben moeten ervaren.


Kortom, we zijn allemaal gebaat bij de juiste gegevens! Daarom bij deze het verzoek dat wanneer u onlangs bent verhuist, of een nieuw mailadres hebt aangenomen of u heeft een nieuw vast of mobiel telefoonnummer gekregen, dit aan ons kenbaar te maken. Daarmee kunnen wij u altijd snel en rechtstreeks benaderen. U kunt dit doorgeven via de secretaris (info@wsvdegoudenham.nl)
Mocht u twijfelen of u de wijzigingen heeft doorgegeven, schroom dan niet, liever een keer teveel doorgegeven dan niet doorgegeven.